metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
lucy ~lucy (Gość)09.08.2016 20:10

Jesli ktos nie zna tematu nie rozmawial z pokrzywdzonym nie wie w jaki sposob zostal przez te Firme oszukany to naprawde niech sie zastanowi dwa razy nim cos napisze. A jesli jest taki madry to prosze sie przedstawic na forum. I wtedy mozemy dalej dyskutowac. Jak to kazdy jest madry dopoki go taka tragedia nie spotka. Oszustwo bedzie zawsze oszustwem i ma jedna twarz. Wieze w sprawiedliwosc i jestem gleboko przekonany iz niebawem bedziemy swietowac wygrana dobra nad zlem. Nie po to jest Sad i Sprawiedliwosc aby tacy Oszusci triumfowali.

40

lucy ~lucy (Gość)09.08.2016 20:13

Glupi to ten co mysli ze klamstwo i oszustwo jest ok a zaufanie w drugiego czlowieka czym zlym.

20

zal ~zal (Gość)09.08.2016 20:26

Żal żal żal aż się czytać nie chce!Czy Wy jesteście ulomni?przecież macie przed oczami umowę którą podpisujecie i wszystkie koszty czy ktos stal nad wami i zmuszal was do podpisania!!!Żałosne ludzie widzą pieniądze i klapki na oczach!przychodzi do spłacania to kombinują udają poszkodowanych żeby coś ugrać.Trzeba było nie brać nie było by problemu. No ale jak się jest głupim i się nie czyta umów to najlepiej udawać poszkodowanego. Co za durni ludzie. Nikt nie odpowiada za waszą bezmyślność oprócz was samych !

32

zal ~zal (Gość)09.08.2016 20:31

Żal żal żal aż się czytać nie chce!Czy Wy jesteście ulomni?przecież macie przed oczami umowę którą podpisujecie i wszystkie koszty czy ktos stal nad wami i zmuszal was do podpisania!!!Żałosne ludzie widzą pieniądze i klapki na oczach!przychodzi do spłacania to kombinują udają poszkodowanych żeby coś ugrać.Trzeba było nie brać nie było by problemu. No ale jak się jest głupim i się nie czyta umów to najlepiej udawać poszkodowanego. Co za durni ludzie. Nikt nie odpowiada za waszą bezmyślność oprócz was samych !

22

Andrzej ~Andrzej (Gość)09.08.2016 20:40

Moim zdaniem jak ktoś nie czyta co podpisuje to jest niemadry i może mieć tylko do siebie pretensje, a nie szukać winnych własnej ułomności.

10

Elo ~Elo (Gość)09.08.2016 20:41

Ale nikt tu nie chowa głowy w piasek i mówi że oszustwo jest ok,tylko
zastanówmy się dlaczego takie biura funkcjonują,bo ludzie których nie stać na uczciwy kredyt w banku pójdą tam pożyczyć,większa jest niespłacalność takich kredytów więc i są droższe,bliska mi osoba też jest kosmicznie pozadłużana,ale nie wina banku że straciła pracę spłacała jeden kredyt drugim i teraz jest kwota tak kosmiczna że bank nigdy jej nie odzyska;)ale nie mówmy że kto kogoś oszukał,taki sam cyrk robią frankowicze.

00

lucy ~lucy (Gość)09.08.2016 20:44

Glupi jestes czlowieku wyzywajac pokrzywdzonych. Jeszcze raz prosze przedstaw sie. Mam dziwne przeczucie ze pisze do reprezentanta tejze Firmy. Zapraszam jutro okolo 16stej na ulice Torunska to porozmawiamy o naiwnych i glupich ludziach. Przestan sie osmieszac...piszac takie glupoty. Jesli jestes powaznym czlowiekiem i chcesz wyisc z tej dyskusji z twarza zapraszam jutro jeszcze raz na rozmowe a jesli Cie nie bedzie to znajdz sobie inne forum...moze poczytaj sobie cos o pedofilach.

10

lucy ~lucy (Gość)09.08.2016 20:54

Super o to mi szlo moj frends haker ma ID komputera i wiem kim Pani jest . Prosze dalej pisac jak to bylas po kredyt. A moze opiszesz gdzie pracujesz. Do zobaczenia na Policji. Zegnaw wszystkich swoj cel osiagnalem. Ha Ha Ha

06

Pan Wiesiu ~Pan Wiesiu (Gość)09.08.2016 13:51

Takie ladne dzioluchy robote tera stracom a mile takie i kawy zrobily i mile a tera co

20

Oszukana ~Oszukana (Gość)09.08.2016 21:12

Bylam tam taka madra jestes a nie musisz im placic nic za rezygnacje z umowy nie badz do konca taka pewna ze masz wszystko wyjasnione bo ja za nic mam zaplacic 15tys zlotych jak nie znasz sprawy to sie nie udzielaj. Sprawa ciebie nie dotyczy wiec sie nie wypowiadaj. Czlowiek po to idzie do instytucji zeby pomogli i ufa posrednikowi a nie jak ci zlodzieje. Zreszta nikt nic nie mowi o kosztach bo wzac sobie na kogos kredyt o czym ten ktos nie jest swiadomy. Mam nadzieje ze ciebie madralo nigdy nic takiego nie spotka

04

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat